آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 242
بازدید هفته : 426
بازدید ماه : 671
بازدید کل : 125295
تعداد مطالب : 374
تعداد نظرات : 120
تعداد آنلاین : 1
آرد برنج 100 گرم
پودر نشاسته 150 گرم
شکر 500 گرم
گلاب نصف لیوان
شیر یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
آب یک لیتر
پودر پسته کمی
پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل میکنیم.
در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل میکنیم.
سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله میشوند.
وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند.
سپس یخ در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن را برش میزنیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.
در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.